Universele LED dimmer - voor max. 150W - incl. afdekraam - Geschikt voor fase aan- en afsnijding

€29,95
HT5150W
Niet op voorraad, neem contact met ons op voor de actuele levertijd.
€24,75

Productomschrijving

Dim alle type (LED) lampen 
LED dimmer voor inbouw met fase aansnijding en fase afsnijding. Deze 230V inbouw dimmer is geschikt voor alle lichtbronnen, maar speciaal ontworpen om alle type LED-verlichting mee te kunnen dimmen. Naast LED lampen dimt deze dimmer ook halogeen en gloeilampen. Het dimmen van LED filament lampen is geen probleem. Deze dimmer is getest met al onze dimbare LED lampen en LED spotjes. 

Geen minimale belasting 
Doordat de dimmer een geen minimale belasting nodig heeft, is deze LED dimmer geschikt voor alle LED lampen en LED spots. Op deze dimmer kan maximaal 150W aan dimbare LED lampen aangesloten worden. Deze LED dimmer werkt voor zowel fase afsnijding en fase aansnijding LED lampen. 

Universele inbouwmaat
Door de universele inbouwmaat past deze dimmer in elke standaard electradoos. Vervang de oude dimmer of schakelaar door deze LED dimmer een op een. De afdekplaat voor deze dimmer is inclusief en is in de kleur RAL9010.

Wat vinden onze klanten (2)

Jan K. 15-07-2019 01:13

Uitstekende goed werkende (LED) dimmer voor een keurige prijs. Minpunt: Geen montage handleiding aanwezig. De gemiddelde klusser weet niet wanneer aansluitpoort L1 of L2 moet worden gebruikt. Beiden zijn mogelijk.

e g. 26-04-2019 11:20

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen