Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Ledvance LED Buis T8 Value (EM/Mains) Standard Output - 6.6W 121lm/w - 4000k - 60cm

  Productomschrijving

  Datasheet

  Productvoordelen:

  • Geen doorbuigen dankzij de stevige glazen buis, wat zorgt voor langdurige prestaties.
  • Tot 69% energiebesparing in vergelijking met traditionele T8 fluorescentielampen, wat resulteert in lagere operationele kosten.
  • Snelle, eenvoudige en veilige vervanging zonder de noodzaak voor herbedrading, waardoor onderhoudstijd en -kosten worden geminimaliseerd.
  • Directe verlichting bij inschakeling, waardoor het ideaal is voor gebruik met sensortechnologie√´n voor onmiddellijke respons.
  • Uitstekende bestendigheid tegen schakelbelastingen, waardoor het geschikt is voor frequent aan- en uitschakelen.
  • Geschikt voor gebruik bij lage temperaturen, wat flexibiliteit biedt voor diverse toepassingen.

  Het assortiment toepassingsgebieden omvat algemene verlichting in diverse omgevingen, waaronder gangen, trappen, parkeergarages, industriële faciliteiten, warenhuizen, koelruimten, magazijnen, huishoudelijke toepassingen, supermarkten en warenhuizen.

  Kenmerken van dit product zijn onder andere LED-vervanging voor traditionele T8 fluorescentielampen met G13-lampvoet, compatibel met C-VSA armaturen of directe aansluiting op 230 V. Het voldoet aan de EU 2019/2020 normen voor lage flikkering, wat bijdraagt aan comfort en veiligheid.

  De lamp kan worden gebruikt in zowel enkel- als tandembedrijf op conventionele voorschakelapparaten (voor versies tot ≤0,9 m), waardoor het veelzijdig is voor verschillende armatuurconfiguraties. Met een robuuste glazen buisconstructie, kwikvrij en RoHS-compliant ontwerp, en een IP20-classificatie voor bescherming tegen stof en kleine objecten, biedt deze verlichting duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en geschiktheid voor diverse omgevingen.

  Technisch gezien is het geschikt voor gebruik met zowel verliesarme als conventionele voorschakelapparaten, waardoor het compatibel is met een breed scala aan bestaande systemen.

  Het is echter belangrijk om op te merken dat bij het vervangen van een T8 fluorescentielamp de totale energie-efficiëntie en lichtverdeling kunnen variëren afhankelijk van het ontwerp van het verlichtingssysteem. Bovendien is deze verlichting niet geschikt voor gebruik met elektronische voorschakelapparaten en niet bedoeld voor noodverlichtingstoepassingen.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  LV038983
  EAN
  4099854038983

  Reviews

  0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf een review

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking