Thuiswinkel.org
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    €199,95€189,95

    LED UFO High Bay - 200W 190lm p/w - 38.000 Lumen - 5000K - Max High Lumen - 5 jaar garantie

    5% korting
    Productomschrijving

    Energiezuinige LED UFO High Bay

    Verlicht je ruimte met de krachtige en energiezuinige LED UFO High Bay. Met zijn indrukwekkende specificaties en ongeëvenaarde prestaties brengt deze lamp helderheid en efficiëntie naar een heel nieuw niveau.

    Hoge lichtopbrengst: 38.000 lumen

    Met een vermogen van 200W en een lichtopbrengst van 190 lumen per watt levert deze High Bay een verbluffende totale lichtopbrengst van 38.000 lumen. Of het nu gaat om grote magazijnen, fabriekshallen, sportfaciliteiten of andere hoge plafondruimtes, deze lamp verlicht moeiteloos elke omgeving.

    Helder licht dankzij 5.000 Kelvin

    Met een kleurtemperatuur van 5000K creëert de LED UFO High Bay een helder en natuurlijk wit licht, waardoor een aangename werkomgeving ontstaat en de productiviteit wordt bevorderd. De 'Max High Lumen' functie zorgt ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op een maximale helderheid en een gelijkmatige verlichting.

    Geen zorgen dankzij 5 jaar garantie

    Wat deze High Bay nog aantrekkelijker maakt, is de betaalbaarheid. Met zijn energie-efficiënte LED-technologie bespaar je aanzienlijk op je energierekening, terwijl je nog steeds geniet van een superieure verlichtingservaring. Bovendien biedt de 5-jarige garantie gemoedsrust en vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van dit product.

    Vervang conventionele industriële lampen

    Deze LED UFO High Bay lampen zijn zeer energiezuinig ten opzichte van conventionele industriële lampen. Zo kan u met LED tot wel 90% op het energieverbruik besparen. In een bedrijfshal kan dit een grote besparing opleveren. Deze LED High Bay LED UFO lamp verbruikt maar 150W en is te vergelijken met een ouderwetse werklamp van minimaal 1500W.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    SL545553
    Type lamp
    LED High Bay lamp
    Dimbaar
    Nee
    Lichtkleur (Kelvin)
    5000K
    Verbruik (Watt)
    200W

    Reviews

    0 / 5Gebaseerd op 1 reviews
    • 5 / 5
      Gepost door: Philip op 31 Mei 2021
      Mooi product, snel geleverd.
    Schrijf een review
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking