Thuiswinkel.org
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    LED UFO High Bay - 150W 190lm p/w - 28.500 Lumen - 5000K - Max High Lumen - 5 jaar garantie

    Productomschrijving

    High Bay Max High Lumen 
    Deze Ufo High Bay industriële LED armatuur heeft maar liefst 190 Lumen per watt. Met een verbruik van 150W is dit 28.500 Lumen. Door dit zeer lage verbruik en zeer hoge lichtopbrengst valt deze LED UFO High bay onder de categorie "Max High Lumen". Door de zeer hoge lumen/wattage efficiëntie heeft deze High Bay een energielabel van A++. De lichtkleur is 5000 Kelvin. Dit is het meest helder witte licht verkrijgbaar. 

    Vervang conventionele industriële lampen

    Deze LED UFO High Bay lampen zijn zeer energiezuinig ten opzichte van conventionele industriële lampen. Zo kan u met LED tot wel 90% op het energieverbruik besparen. In een bedrijfshal kan dit een grote besparing opleveren. Deze LED High Bay LED UFO lamp verbruikt maar 150W en is te vergelijken met een ouderwetse werklamp van minimaal 1500W.

    Aansluiten

    Deze LED High Bay is voorzien van een 1 meter aansluitsnoer, en is tevens dimbaar te maken. Voor de montage wordt een stevige haak bijgeleverd waaraan de LED High Bay op te hangen is. Eventueel kunt u ook nog een Montagebeugel bijbestellen, waarmee de LED High bay aan het plafond of een ander oppervlak te bevestigen is. Met deze beugel is de LED High bay ook kantelbaar.

     

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    LCB139189
    Type lamp
    LED High Bay lamp
    Dimbaar
    Nee
    Lichtkleur (Kelvin)
    5000K
    Verbruik (Watt)
    150W

    Reviews

    0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf een review
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking