Over Ledlichtdiscounter.nl

De LED leverancier van Nederland

Ledlichtdiscounter is de voordeligste LED winkel van Nederland en België. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan LED-verlichting voor elke denkbare ruimte aan. Daarnaast zijn wij zowel een betrouwbare leverancier voor de zakelijk als particuliere markt.

Wij bieden niet alleen de scherpste prijzen, maar ook de beste service! Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel. Wij geven altijd professioneel advies omtrent uw vragen over LED-verlichting. Onze klantenservice is dagelijks van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Heeft u vragen buiten onze kantoortijden? Stuur ons een bericht via de online chat of stuur ons een e-mail naar: [email protected]

Daarnaast bieden wij standaard minimaal 3 jaar garantie aan op al onze producten! Heeft u een klacht of defect dan kunt u altijd direct contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: +31 (0)36 525 14 44


MISSIE

Een missie is waar wij Ledlichtdiscounter.nl naar streven. Hierin beschrijven wij alle belangrijke doelstellingen die wij als organisatie willen bereiken. Duurzaamheid en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

  • Wij streven om zo veel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke materialen. Met onze LED verlichting bespaart u wel tot 90% op energiekosten.
  • Wij besparen energie in ons kantoorpand en in ons warehouse, dankzij een klimaatsysteem dat gevoed wordt door een WKO (warmte en koudeopslag – ondergrondse opslag).
  • Daarnaast houden wij ons aan onze morele en ethische waarden. Zo verwachten wij van onze partners en leveranciers dat zij deze waarden respecteren. Een onderdeel van deze normen is dat we geen dwangarbeid toestaan.
  • Wij doen er alles aan om onze winkel beter te maken, zoals het uitbreiden van productinformatie en reviews om zo de retourpercentage laag te houden.

 

BEDRIJFSGEVENS VAN LEDLICHTDISCOUNTER.NL

Ledlichtdiscounter.nl is onderdeel van LCB LED Europe B.V.
Koningsbeltweg 51
1329 AE Almere
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)36 525 14 44
Whatsapp: 036 760 50 6
E-mailadres: [email protected]

KvK: 72596619
Vestigingsnummer: 000040697789
BTW: NL859167331B01