Over Ledlichtdiscounter.nl

Ledlichtdiscounter.nl is de voordeligste LED winkel van Nederland en België. Bij ons vind u een uitgebreid assortiment aan LED-verlichting voor elke denkbare ruimte. Wij zijn zowel een betrouwbare leverancier voor de zakelijke als particuliere markt. 

Wij bieden niet alleen de scherpste prijzen, maar ook de beste service. Wij geven altijd professioneel advies omtrent u vragen over Led verlichting en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze webwinkel is 24/7 open en de klantenservice is dagelijks van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:7:30 op het volgende nummer: +31 (0)36 525 14 44. Heeft u een vraag buiten kantoortijden? Stuur ons een bericht via de online chat of stuur een e-mail naar: [email protected]

Wij versturen al onze producten vanuit ons magazijn op de De Steiger 30, 1351AB te Almere. Wilt u uw bestelling ophalen? Neem dan telefonisch of per e-mail even contact met ons op. 

Uiteraard is onze webwinkel zo ingericht dat u gemakkelijk de juiste producten kunt vinden en deze online kunt afrekenen met diverse betaalmethodes. Tevens is Ledlichtdiscounter.nl aangesloten bij Webshop Keurmerk wat in houdt dat u altijd veilig winkelt in onze webshop. Wij wensen u veel shop plezier in onze winkel en hopen dat u de juiste LED verlichting of LED lampen vindt voor uw toepassing.

Wij bieden standaard minimaal 3 jaar garantie aan iedere klant omdat wij achter onze producten staan. Heeft u een klacht of defect dan kunt u altijd direct met ons contact opnemen. 

 
DIT VINDEN WIJ BELANGRIJK

  • Alle LED lampen voldoen aan 's werelds hoogste kwaliteitsnormen en strengste voorschriften. Ledlichtdiscounter.nl streeft naar het zoveel mogelijk gebruiken van materialen die natuurlijk, recyclebaar en niet schadelijk voor het milieu zijn.
  • We maken gebruik van verpakkingen die recyclebaar en waar mogelijk biologisch afbreekbaar zijn. Tenslotte gebruiken we geen PVC in onze verpakkingsmaterialen.
  • We houden ons aan onze morele en ethische waarden en wij verwachten van onze partners en leveranciers dat ze deze waarden respecteren. Wij eisen strikte naleving van deze normen door onze leveranciers, hun fabrieken, onderaannemers, evenals hun eigen leveranciers. Een onderdeel van deze normen is dat we geen dwangarbeid of kinderarbeid toestaan. Wij verwachten van onze leveranciers dat ze de werknemers met respect en waardigheid behandelen.
  • Wij besparen ook energie in ons kantoorpand en in ons warehouse dankzij een klimaatsysteem dat gevoed wordt door een WKO (warmte en koude opslag - ondergrondse opslag). Daarnaast past het klimaat in de panden zich ook aan op basis van het aantal aanwezige personen.
  • Ook voor onze datacenters en ICT apparatuur geldt dat wij proberen zoveel mogelijk energie te besparen. Onze datacenters hebben een gemiddelde energie efficiëntie (PUE) die lager is dan 1,4. De benuttingsgraad van de servers is gemiddeld hoger dan 20%. De temperatuur aan de voorzijde van de ICT apparatuur is gemiddeld 25 graden Celcius.
  • Wij doen er alles aan om ons retourpercentage zo laag mogelijk te houden. Het percentage retouren bij Ledlichtdiscounter.nl ligt ver onder het gemiddelde van 15% bij webwinkels. Door onze winkel iedere dag beter te maken, zoals het uitbreiden van productinformatie en reviews en door het toevoegen van hulpmiddelen zoals maattabellen kunnen we retouren zo laag mogelijk houden. Deze verbeteringen hebben geresulteerd in een stabiel retourpercentage.