Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best om de LED bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,95 voor bestellingen binnen Nederland en België onder de €49,-. Aflevering bij een DPD pakketshop. 
€5,95 voor bestellingen binnen Nederland en België onder de €49,-. Aflevering bij u thuis of kantoor.
Gratis voor bestellingen binnen Nederland en België vanaf € 49,- zowel thuis of bij een DPD pakketshop.

Levering verloopt geheel via DPD tenzij anders aangegeven. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag (ook zaterdag) tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. U ontvangt na uw bestelling van ons een Track & Trace e-mail. Hiermee kunt u uw pakket volgen. 

Heeft u gekozen voor aflevering bij een DPD servicepunt? Houd er dan rekening mee dat uw pakket de eerstvolgende werkdag (ook zaterdag) bij het DPD punt geleverd wordt. Haal het pakket binnen 7 werkdagen op. Mocht dit niet lukken neem dan contact op met het DPD punt, dit om retournering van het pakket en extra verzendkosten te voorkomen.

Bekijk hier alle DPD punten: alle DPD servicepunten

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele betaalde verzendkosten gecrediteerd. Echter voor bedrijven zijn wij genoodzaakt de oorspronkelijke verzendkosten van 4,95 per pakket in rekening te brengen. U dient altijd zelf zorg te dragen voor het retourneren van uw order. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wilt u uw order gedeeltelijk of geheel retourneren? Dat is geen probleem. Neem dan contact op met ons via [email protected] Ons retouradres is:

Ledlichtdiscounter.nl 
T.a.v. retouren (uw ordernummer)
De Steiger 30 
1351AB Almere

Retourzendingen zonder ordernummer kunnen wij helaas niet verwerken. Vermeld altijd het ordernummer op of in de doos. Retourkosten zijn voor de kopende partij en worden niet door ons vergoed, tenzij anders overeengestemd. 

Product ruilen?

Wilt u een of meerdere producten omruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected] Wij sturen u de retourinstructies per mail naar u toe.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.