Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Verzenden

  Verzending

  Wij doen zorgvuldig ons best om de LED bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 19:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden*. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

  Als je voor GLS kiest dien je voor 17:00 te bestellen, anders wordt jouw bestelling pas de volgende werkdag opgestuurd.

  Als je kiest voor GLS, dan ontvang je direct na jouw bestelling een e-mail met daarin een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen.

  Verzendkosten

  DPD verzendkosten zijn €4,95

  GLS verzendkosten zijn €8,95

  TransMission Light verzendkosten zijn €8,95

  TransMission verzendkosten zijn €10,95 NL 24,95 BE

  Gratis voor bestellingen binnen Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden) en België vanaf € 49,- zowel thuis of bij een DPD / GLS pakketshop.*

  Bij een verzending naar de waddeneilanden zijn de verzendkosten €9,95.

  Bij grote pakketten kunnen de prijzen afwijken en onze standaard leveringsvoorwaarden zijn niet van toepassing. Denk hierbij aan 150cm plus.

  De genoemde verzendkosten zijn inclusief BTW.

  Levertijd

  Levering verloopt geheel via DPD tenzij anders aangegeven. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag (ook zaterdag) tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Na het plaatsen van jouw bestelling, ontvang een Track & Trace e-mail van ons. Hiermee kun je jouw pakket volgen. 

  Heb je gekozen voor aflevering bij een DPD servicepunt? Houd er dan rekening mee dat je pakket de eerstvolgende werkdag (ook zaterdag) bij het DPD punt geleverd wordt. Haal het pakket binnen 7 werkdagen op. Mocht dit niet lukken neem dan contact op met het DPD punt, dit om retournering van het pakket en extra verzendkosten te voorkomen.

  Bekijk hier alle DPD punten: alle DPD servicepunten
  Bekijk hier alle GLS punten: alle GLS servicepunten

  Wat doet de vervoerder als je niet thuis bent bij bezorging?

  Je kunt als klant kiezen tussen twee verschillende vervoerders, namelijk: DPD en GLS.

  Beide vervoerders handelen anders als je niet thuis bent tijdens de eerste levering.

  DPD

  Particulieren

  Voor particulieren geldt het volgende: als je op het moment van de eerste levering niet thuis bent zal DPD het pakket bij de dichtstbijzijnde pakketshop afgeven. Hiervoor zijn echter wel twee uitzonderingen, namelijk:

  - Als het pakket te groot is, dan zal het pakket voor een tweede keer bij je worden aangeboden. (Het pakket is te groot als de afmeting van het pakket groter zijn dan: L100 x B50 x H50 of het pakket zwaarder is dan 20kg.

  - Mocht er geen pakketshop zijn die dichterbij is dan 5km van het opgegeven huisadres.

  Indien je bij de tweede levering ook niet aanwezig bent of mocht het pakket te lang bij de pakketshop blijven liggen, zal het pakket weer retour gestuurd worden naar ons.

  Nogmaals ontvangen:

  Indien je het pakket nogmaals wenst te ontvangen rekenen wij extra verzendkosten. Dit komt doordat wij de retour verzendkosten (€4,50) en een retour boete (€2,50) moeten betalen.

  Wil je jouw pakket nogmaals ontvangen? Dan vragen wij je vriendelijk om alleen de retour boete te betalen.

  Crediteren:

  Indien je het pakket niet wenst te ontvangen en het bedrag wenst gecrediteerd te krijgen rekenen wij €4,50 voor de retour verzendkosten, plus €2,50 boete die wij krijgen door het niet afhalen van een bestelling bij de pakketshop.

  Bedrijven

  Voor bedrijven geldt het volgende: Als het pakket naar een bedrijfsadres gestuurd wordt, dan zal DPD het pakket drie maal bij je aanbieden. Mocht het na vier dagen nog niet gelukt zijn op het pakket te leveren, wordt deze weer retour gestuurd.

  Nogmaals ontvangen:

  Indien je jouw order nogmaals wenst te ontvangen rekenen wij per pakket extra verzendkosten, en ook de retourkosten en retour boete per pakket. Dit komt doordat wij de retour verzendkosten, de nieuwe verzendkosten en de boete moeten betalen voor elk pakket die niet afgehaald werd bij de pakketshop.

  Kosten per pakket: €4,95 (of €6,95 voor pakketten 150cm of langer) opnieuw verzenden, €2,50 retour boete, €4,50 retour kosten.

  Het totaalbedrag ligt aan de hoeveelheid pakketten die opnieuw verstuurd moeten worden.

  Crediteren:

  Indien je jouw order niet wenst te ontvangen en het bedrag wenst gecrediteerd te krijgen rekenen wij de verzendkosten van opsturen van je order, de retour verzendkosten, plus de retour boete die wij krijgen door het niet afhalen van een bestelling bij de pakketshop.

  Kosten per pakket: €4,95 (of €6,95 als het pakket 150cm of langer is) verzendkosten, €2,50 retour boete, en €4,50 retour kosten.

  GLS

  Als je op het moment van de eerste levering niet thuis bent, dan ontvang je meteen een bericht. In dit bericht kun je aangeven of je het pakket nogmaals thuis wilt laten leveren of dat je dit wilt laten afleveren bij de dichtstbijzijnde pakketshop.

  Mocht je tijdens de tweede levering niet thuis zijn, het pakket te lang bij de pakketshop blijven liggen of je geen bericht gestuurd hebben over jouw voorkeur. Dan wordt het pakket retour gestuurd naar ons.

  Nogmaals ontvangen:

  Als particulier worden er geen extra kosten in rekening gebracht om het pakket nogmaals op te sturen.

  Voor bedrijven worden wel opnieuw de verzendkosten in rekening gebracht. 

  Crediteren:

  Particulieren hebben recht op het volledige aankoopbedrag incl. verzendkosten. 

  Bedrijven hierbij wordt wel 8,95 verzendkosten in rekening gebracht.

  *Als er een product is besteld dat groter is dan 150cm, dan is het gratis verzending bedrag hoger dan gebruikelijk. Dit is namelijk vanaf orders met een orderwaarde boven NL €150,- BE €250,-.

  Heb je al een klantaccount?

  Log hieronder in of maak een nieuwe account aan

  Hulp of advies nodig? Neem dan direct contact met ons op

  Bel ons

  Ma. t/m vr. van 09:00 tot 18:00

  036 525 14 44

  E-mail

  Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren

  [email protected]

  Social media

  Volg ons ook via social media

  9,2Wij scoren een 9,2 op Webwinkelkeur
  Review Logo

  Ledlichtdiscounter.nl

  Koningsbeltweg 51
  1329AE Almere
  Nederland Bekijk op Google Maps

  NL859167331B01
  72596619

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking