Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK-Installatie" voor 15% korting op aansluitmateriaal Bekijk hier al ons aansluitmateriaal

  EK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK-Installatie" voor 15% korting op aansluitmateriaalEK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK-Installatie" voor 15% korting op aansluitmateriaalBekijk hier al ons aansluitmateriaal

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK-Installatie" voor 15% korting op aansluitmateriaalEK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK-Installatie" voor 15% korting op aansluitmateriaalBekijk hier al ons aansluitmateriaal

  Door Roos Wisker, 18 april 2018

  LED verlichting op kantoor

  LED verlichting op kantoor is goed voor het milieu, het zorgt voor een fikse besparing op de energielasten en het bevordert het welzijn en de productiviteit van de medewerkers. Bovendien moeten kantoren van overheidswege vanaf 2023 energiezuinig zijn, met minimaal label C. Het vervangen van de conventionele verlichting door led-verlichting op kantoor is eenvoudig en betaalt zich direct uit. Een gemiddeld bedrijf dat 500 led-tl-buizen aanschaft, kan jaarlijks ongeveer 65% besparen op energiekosten. De led-lampen gaan bovendien tot wel tienmaal langer mee dan de traditionele fluorescentieverlichting ofwel tl-buizen. Led-verlichting op kantoor is extra interessant vanwege de mogelijkheid van een subsidie in de vorm van de Energie Investeringsaftrek (EIA).

  Milieuwinst en fors besparen op energielast met led-verlichting op kantoor

  Het elektriciteitsverbruik op kantoren, maar ook in ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, musea, theaters en bioscopen, is substantieel. Conventionele verlichting kan zomaar 30 tot 50% van het totale energieverbruik uitmaken. Het is niet meer dan logisch dat vele gebouweigenaren, kantoorverhuurders, facilitair managers en energiecoördinatoren overwegen om over te stappen op duurzame led-verlichting op kantoren. Led-verlichting biedt namelijk vele voordelen boven de conventionele verlichting.

  ✓ Gemiddelde energiebesparing en CO2-reductie van 65%.
  ✓ Met slimme led-verlichting/lichtmanagementsysteem nog hogere besparing mogelijk.
  ✓ Langere levensduur, met besparing op onderhouds- en vervangingskosten.
  ✓ Veiliger (led-verlichting wordt niet warm), steviger en schokbestendiger.
  ✓ Verbeterde concentratie en productiviteit van het kantoorpersoneel.
  ✓ Geen schadelijke stoffen en geen uv-straling en infrarood in het spectrum.
  ✓ Geen last van flikkeringen, reflecties, hinderlijke schaduwen of trillingen.      

  Alle kantoren verplicht om energiebesparingsmaatregelen te nemen

  Het ministerie van Wonen en Rijksdienst wil dat vanaf 2023 alle kantoorpanden energielabel A, B of C hebben. De eigenaren van energieverspillende kantoren met energielabel D, E, F of G moeten hun gebouwen energiezuiniger maken. Led-verlichting op kantoor is een van de effectieve maatregelen om deze doelstelling te realiseren. Het is een investering die zich snel terugverdient. De terugverdientijd is afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal lampen dat op het kantoor hangt, de status van de aanwezige armaturen, het aantal branduren en het huidige stroomverbruik en verbruikskosten. Andere variabelen zijn de vervangingskosten en -opties, meer of minder licht (dimmen), kleurtemperatuur, reflectoren, daglichtregeling en bewegingsmelders. Bij Ledlichtdiscounter.nl ontdek je de led-verlichting op kantoor, die bij je wensen, budget, interieurstijl en bedrijfsdoelstellingen past.     

  Led-verlichting op kantoor: gezonder, productiever én subsidiabel

  Led-verlichting op kantoor draagt bij aan het optimaliseren van de productiviteit, het welzijn en de tevredenheid van de medewerkers. Goede verlichting heeft een positieve invloed op de concentratie, het humeur, de gezondheid en de prestaties. Led-verlichting is bij uitstek geschikt voor de kantooromgeving. In de meeste gevallen kan de oude tl-verlichting of andere lampen een-op-een via plug & play worden vervangen door led-verlichting. Voor energiebesparende maatregelen als led-verlichting op kantoor kunnen gebouweigenaren een beroep doen op de Energie Investeringsaftrek, om via fiscaal voordeel een deel van de investering terug te krijgen. 

  Led-tl-buizen zijn de meest gevraagde verlichting voor kantoor. Hiermee bespaar je zo minimaal 50% op de energiekosten. Je kunt ook kiezen voor de veelgebruikte led-panelen in verschillende maten als kantoorverlichting, die evenals led-spots, led-lampen, led-schijnwerpers, led-downlights, led-high bay lampen en led-winkelverlichting bij de voordeligste led-winkel van Nederland Ledlichtdiscounter.nl verkrijgbaar zijn. Bestel online jouw led-verlichting op kantoor, of bel (+31 (0)85 301 80 74) of e-mail ([email protected]) voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

  Bekijk nu ons assortiment

  Reacties

  • Door Al-Daffaie Osamah, 18 april 2018

   Het is zeer goed

  Laat een bericht achter

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking