Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Pieter Oranje, 5 april 2023

  5 manieren om grondspots te gebruiken

  Grondspots zijn een geweldige manier om je buitenruimtes op te lichten en te verfraaien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt.

  In deze blog lees je vijf creatieve manieren om grondspots te gebruiken.

  Markeer een wandelpad

  Grondspots zijn perfect om een wandelpad te markeren. Plaats de grondspots langs de rand van het pad om de weg te verlichten en om het pad duidelijk te markeren. Grondspots kunnen ook worden gebruikt om de overgang tussen twee oppervlakken te markeren, bijvoorbeeld tussen het gras en de bestrating. Door grondspots langs de rand van het pad te plaatsen, wordt de route ook veiliger om in het donker te bewandelen.

  Verlicht een oprit

  Grondspots zijn zeer geschikt voor het verlichten van opritten. Plaats ze langs de rand van de oprit om de weg te verlichten en om de overgang tussen de oprit en de tuin of de bestrating te markeren. Dit is niet alleen praktisch en veilig, maar het zorgt ook voor een mooie en stijlvolle uitstraling.

  Verlicht een waterpartij

  Een waterpartij kan een prachtig middelpunt zijn in een tuin, maar het kan ook oppassen zijn in het donker. Door grondspots te plaatsen rondom de waterpartij wordt niet alleen de omgeving verlicht, maar wordt ook de waterpartij zelf uitgelicht. Dit zorgt voor een veiligere omgeving, maar ook voor een prachtig aanzicht in de avonduren.

  Verfraai een terras

  Grondspots zijn zeer geschikt om een terras op te lichten. Plaats ze langs de randen van het terras om een mooi en stijlvol accent te creëren, of plaats ze onder de tafel of de stoelen om een subtiele verlichting te creëren die voor een gezellige sfeer zorgt. Door grondspots op het terras te gebruiken ben je gegarandeerd van gezellige zomeravonden.

  Verlicht een muur

  Grondspots zijn niet erg geschikt voor het verlichten van muren. Plaats ze onder een muur om een subtiele verlichting te creëren die een prachtig effect heeft op de hele muur. Dit is een geweldige manier om de architectuur van het huis of de tuin te benadrukken en een mooie sfeer te creëren.

  Een grondspot die een muur verlicht

  Conclusie

  Grondspots zijn veelzijdig en bieden veel creatieve mogelijkheden voor het verlichten en verfraaien van buitenruimtes. 

  Ledlichtdiscounter.nl heeft een breed assortiment aan grondspots, zowel bedraad als op basis van zonne-energie

  Bekijk onze grondspots

  Laat een bericht achter

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking