Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  OP=OP LED Filament lamp E27 - ST64 - 4W vervangt 33W - 1800K zeer warm wit licht - Tall

  Productomschrijving

  De nieuwe Filament Amber serie!
  Een zeer recente oplossing voor LED-toepassingen is Filament-technologie. In tegenstelling tot SMD-technologie zijn LED's opgesteld op een transparante string, waardoor LED "strengs" of LED "strings" non-point licht kunnen uitstralen. Het heeft een aanzienlijk beter rendement in vergelijking met SMD-lampen en zet geen stroom om in dwergspanning, maar heeft een directe verbinding met LED-chips. Dit maakt het product stabieler en minder snel defect.

  Filament-LED's zijn in de ontwerpfase ontworpen om vergelijkbaar te zijn met het licht dat wordt geproduceerd door conventionele gloeilampen. Ze behoren tot de meest decoratieve LED's vanwege hun gevarieerde ontwerp en de verscheidenheid van hun glas.

  Duurzaam en decoratief
  Deze Filament LED's zijn hoogwaardige en duurzame lichtbronnen. De typisch hoge lichtefficiëntie helpt zowel financieel als energie te besparen.
  De amberkleurige glazen kap van de Modee Lighting Filament Amber serie is een van de meest decoratieve LED's in ons assortiment.

  Het is niet alleen decoratief vanwege de kleur van het glas, maar ook vanwege het ontwerp.
  De ST64 Filament is een echt decor-accessoire met een E27 fitting. We raden het product aan op plaatsen waar de lichtbron zelf zichtbaar is. Het is zeer decoratief, dus het is het meest spectaculair in vintage armaturen met parasols, borden of draadgaas. 
  Hij verbruikt slechts 4W en kan dankzij zijn technologie 360 lumen licht uitstralen onder een hoek van 320°. Met een kleurtemperatuur van 1800K straalt hij een warm, geelachtig licht uit, waardoor een rustigere en vredigere sfeer in de kamers ontstaat. Daarom raden we de barnsteenserie aan voor huizen en hotels, vooral voor slaapkamers, keukens en woonkamers waar men kan ontspannen. 
  Vanwege een levensduur van 15.000 en het hoge lichtgebruik, hoeven we ons jarenlang geen zorgen te maken over verlichting.

   

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  SA710677
  Type lamp
  LED filament lamp
  Fitting
  E27
  Dimbaar
  Nee
  Lichtkleur (Kelvin)
  1800K

  Reviews

  5 / 5Gebaseerd op 6 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Jan op 20 December 2023
   Goed
  • 5 / 5
   Gepost door: Sjoerd op 8 December 2023
   Ben al tijden bezig het juiste warme licht in huis te halen, het is me nu eindelijk gelukt met deze lamp, binnenkort bij bestellen omdat de andere nu uit de toon vallen bij dit warme licht
  • 5 / 5
   Gepost door: Walter op 7 Juli 2023
   Mooie lamp. Mooie kleur ook en snelle service
  Schrijf een review

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking