Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Pieter Oranje, 11 mei 2023

  Dit zijn de 6 grote voordelen van solarlampen

  Benieuwd naar de voordelen van lampen die werken op zonne-energie? In deze blog bespreken we de zes belangrijkste voordelen van solarlampen.

  1. Milieuvriendelijk

  Een van de grootste voordelen van solarlampen is dat ze milieuvriendelijk zijn. De lampen werken zoals gezegd op zonne-energie, wat betekent dat ze geen elektriciteit nodig hebben. Door te kiezen voor solarlampen help je dus mee aan een beter milieu en verminder je jouw ecologische voetafdruk.

  2. Kostenbesparend

  Een ander groot voordeel is dat de lampen kostenbesparend zijn. Omdat ze werken op zonne-energie, hoef je geen elektriciteit te betalen. Dat is met de energietarieven van tegenwoordig geen onnodige luxe.

  Ook hoef je geen kabels aan te leggen of elektriciteit aan te sluiten, wat een flinke kostenbesparing kan opleveren. Na de initiële aanschafkosten zijn solarlampen dus een zeer voordelige oplossing op de lange termijn. 

  Tip: in dit artikel lees je meer over de terugverdientijd van solarlampen

  3. Makkelijk te installeren

  Een derde voordeel is dat ze gemakkelijk te installeren zijn. Omdat ze geen kabels nodig hebben, hoef je geen elektricien in te schakelen. Je kunt de lampen zelf gemakkelijk installeren, zonder enige technische kennis. 

  4. Betrouwbaar

  Een ander voordeel is dat ze betrouwbaar zijn. In tegenstelling tot traditionele buitenverlichting die afhankelijk is van elektriciteit, werken solarlampen op zonne-energie. Dit betekent dat ze blijven werken, zelfs als de stroom uitvalt. Solarlampen zijn ook ontworpen om bestand te zijn tegen slechte weersomstandigheden en gaan daarom lang mee.

  5. Veilig

  Een belangrijk voordeel van solarlampen is dat ze veilig zijn. Omdat ze geen elektriciteit nodig hebben, zijn er geen risico's op elektrocutie of kortsluiting. Dit maakt ze een veilige en kindvriendelijke optie voor buitenverlichting.

  6. Flexibel

  Solarlampen bieden veel flexibiliteit. Omdat ze geen elektriciteit nodig hebben, kun je ze overal installeren waar je maar wilt. Dit maakt ze ideaal voor buitenruimten waar geen stroom is. Ook kun je ze gemakkelijk verplaatsen.

  Conclusie

  Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke, kostenbesparende, gemakkelijk te installeren, betrouwbare, veilige en flexibele oplossing voor buitenverlichting, dan zijn solarlampen de perfecte keuze.

  Solarlamp kopen?

  Op Ledlichtdiscounter.nl vind je een ruim assortiment aan kwalitatieve en duurzame lampen op zonne-energie. Of je nu op zoek bent naar lampen voor je tuin, balkon of dakterras: bij ons ben je aan het juiste adres. 

  Wat je vandaag vóór 19:00 uur besteld verzenden wij dezelfde dag. 

  Bekijk onze solar lampen

  Laat een bericht achter

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking