Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Pieter Oranje, 12 april 2023

  Hoe kan ik mijn huis met verlichting beter beschermen tegen inbrekers?

  Goede verlichting is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van je huis. Door slim gebruik te maken van verlichting kun je inbrekers afschrikken en je huis veiliger maken. In deze blog geven we je enkele tips over hoe je jouw huis met verlichting beter kunt beschermen tegen inbrekers.

  schijnwerper met bewegingssensor

  Zorg voor goede buitenverlichting

  Het is belangrijk om de buitenkant van je huis goed te verlichten. Inbrekers willen het liefst ongezien blijven, en met goede buitenverlichting maak je het ze moeilijker om ongezien je huis binnen te komen. Plaats daarom verlichting bij de voor- en achterdeur, bij de garage of bij de poort. Het is hierbij aan te raden om te kiezen voor lampen met een bewegingssensor. Hierdoor gaat de verlichting alleen aan wanneer er beweging gedetecteerd wordt, wat energie bespaart en effectiever is tegen inbrekers.

  Maak gebruik van slimme verlichting

  Tegenwoordig zijn er steeds meer slimme verlichtingsopties beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld verlichting koppelen aan je smartphone, zodat je op afstand de verlichting aan of uit kunt zetten. Dit is handig wanneer je op vakantie bent of langere tijd van huis bent. Hierdoor lijkt het alsof er altijd iemand thuis is, wat inbrekers kan afschrikken. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook een schema instellen voor de verlichting, waardoor het lijkt alsof er iemand thuis is.

  Verlichting in de tuin

  Ook de tuin kan een plek zijn waar inbrekers ongezien kunnen blijven. Zorg er daarom voor dat je de tuin goed verlicht. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van tuinlampen met bewegingssensor. Daarnaast kun je ook kiezen voor verlichting die de hele nacht aan blijft, om de inbrekers af te schrikken.

  Richt de verlichting slim in

  Richt de verlichting slim in, zodat je de zwakke plekken van je huis verlicht. Denk bijvoorbeeld aan het verlichten van de achterkant van je huis, waar vaak minder verlichting is. Daarnaast kun je ook denken aan het verlichten van de schuur of de garage.

  Conclusie

  Door gebruik te maken van verlichting kun je jouw huis beter beschermen tegen inbrekers. Zorg voor goede buitenverlichting, maak gebruik van slimme verlichting, verlicht de tuin en richt de verlichting goed in. Zo kun je met een gerust hart van huis gaan, in de wetenschap dat je huis goed beveiligd is tegen inbrekers.

  Nu een lamp met bewegingssensor kopen?

  Ledlichtdiscounter.nl heeft een breed assortiment aan lampen met bewegingssensor. Wat je op werkdagen vóór 19:00 uur besteld wordt dezelfde dag nog verzonden. 

  Bekijk onze lampen met bewegingssensor

  Laat een bericht achter

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking