LED verlichting in de horeca

Door:Jada - Content Creator
LED verlichting in de horeca

LED verlichting in de horeca


In de horeca is de eerste indruk ontzettend belangrijk. Het eerste waar op gelet wordt is het uiterlijk, drukte, sfeer en hygiëne. Verlichting speelt hier een grote rol in. De sfeer van een ruimte in een hotel of restaurant moet een ontspannen en goede sfeer achterlaten. Door middel van de juiste verlichting kan de perfecte uitstraling gerealiseerd worden.

Welke LED verlichting?

Gasten die arriveren moeten zich vanaf binnenkomst op hun gemak voelen. De entree van een restaurant bestaat meestal uit verschillende delen, van het binnenkomen, naar de garderobe tot aan de zitplaatsen. Verlichting kan je indelen in verschillende zones om een goede sfeer en mooie belichting te creëren. Wij raden aan om accentverlichting te gebruiken om de architectuur goed naar voren te laten komen. Door LED downlights en LED spots te plaatsen creëer je de juiste accentverlichting.

                                          

Het perfecte plaatje

Het is belangrijk een lamp te kiezen die goed bij je interieur past. de juiste verlichting zorgt voor het perfecte plaatje. Het is belangrijk dat de verlichting gekozen wordt op basis van stijl en kleur. In een restaurant is het van belang dat gasten hun eten en drinken goed kunnen zien, maar het moet ook niet te fel zijn. Ook moet de lamp en lichtsterkte goed passen bij de lampenkap die gekozen is. Wij raden dimbare LED verlichting aan. Hierdoor is het mogelijk zelf de perfecte lichtsterkte te realiseren.

Reacties
Adrie Warman
Adrie Warman 22 May 2021 - 16:20

Beste Op de grootste foto van de content creator zijn wij benieuwd welke TL buizen er zijn gebruikt die tegen de muur zitten.
mvg Adrie Warman

Laat een reactie achter