Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Luna Overhaart, 16 april 2021

  LED verlichting in de horeca

  In de horeca is de eerste indruk ontzettend belangrijk. Het eerste waar op gelet wordt is het uiterlijk, drukte, sfeer en hygiëne. Verlichting speelt hier een grote rol in. De sfeer van een ruimte in een hotel of restaurant moet een ontspannen en goede sfeer achterlaten. Door middel van de juiste verlichting kan de perfecte uitstraling gerealiseerd worden.

  Welke LED verlichting?

  Gasten die arriveren moeten zich vanaf binnenkomst op hun gemak voelen. De entree van een restaurant bestaat meestal uit verschillende delen, van het binnenkomen, naar de garderobe tot aan de zitplaatsen. Verlichting kan je indelen in verschillende zones om een goede sfeer en mooie belichting te creëren. Wij raden aan om accentverlichting te gebruiken om de architectuur goed naar voren te laten komen. Door LED downlights en LED spots te plaatsen creëer je de juiste accentverlichting.

                                            

  Het perfecte plaatje

  Het is belangrijk een lamp te kiezen die goed bij je interieur past. de juiste verlichting zorgt voor het perfecte plaatje. Het is belangrijk dat de verlichting gekozen wordt op basis van stijl en kleur. In een restaurant is het van belang dat gasten hun eten en drinken goed kunnen zien, maar het moet ook niet te fel zijn. Ook moet de lamp en lichtsterkte goed passen bij de lampenkap die gekozen is. Wij raden dimbare LED verlichting aan. Hierdoor is het mogelijk zelf de perfecte lichtsterkte te realiseren.

  Conclusie

  Kies voor LED-verlichting in jouw horecagelegenheid voor energiezuinigheid, sfeervolle verlichting en lagere kosten op de lange termijn. Het is een betrouwbare en duurzame oplossing die gemakkelijk te onderhouden is.

  Reacties

  • Door Arjan, 16 april 2021

   Leuk om te zien dat jullie ons lichtplan hier laten zien!

   Groet,

   Arjan
   Lightboxx

  • Door Adrie Warman, 16 april 2021

   Beste Op de grootste foto van de content creator zijn wij benieuwd welke TL buizen er zijn gebruikt die tegen de muur zitten.
   mvg Adrie Warman

  Laat een bericht achter

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking