Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Hiran Tawfik, 12 mei 2022

  Ledlichtdiscounter.nl is nu partners met EcoTree

  Ledlichtdiscounter.nl samenwerking met EcoTree

  We zijn verheugd om u te laten weten dat wij een samenwerking zijn aan gegaan met EcoTree. EcoTree is een greentech bedrijf waarbij biodiversiteit centraal staat. Bent u benieuwd hoe wij onze krachten zullen bundelen om een groene toekomst te creëren? Lees dan snel verder!

  Wij werken samen met EcoTree
  Ledlichtdiscounter.nl is nu partners met duurzaam bosbouwbedrijf EcoTree. De EcoTree medewerkers noemen zichtzelf de Bosbouwers. Bij EcoTree planten zij bossen voor wildleven, CO²-opname en duurzaam hout. De bossen van EcoTree zijn in eigen beheer, worden duurzaam beheerd en doorlopend gecertificeerd door het PEFC: oftewel het grootste duurzaamheidskeurmerk ter wereld dat garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos en dat het desbetreffende bos in stand blijft.

  Wat betekent dit voor Ledlichtdiscounter.nl?
  Per maand versturen wij tussen de zesduizend en tienduizend pakketten naar onze klanten toe. Per honderd pakketten, planten wij één boom. Dit betekent dat wij maandelijks tussen de zestig en honderd bomen planten in een duurzaam beheerd bos. Door simpelweg een bestelling bij ons te plaatsen, helpt u ons om meer bomen te planten zodat wij samen kunnen bijdragen aan een beter klimaat. 

  Ledlichtdiscounter.nl samenwerking met EcoTree 2

  De natuur beschermen? Klimaatverandering tegengaan? Investeren in een groene toekomst? Ja, ja en JA! De bossen van EcoTree bieden een uitstekende plek voor diverse flora en fauna. De bomen die EcoTree plant zijn koolstofputten die bossen helpen behouden, biodiversiteit beschermen en de CO²-uitstoot reduceren.

  Biodiversiteit staat wereldwijd onder druk door menselijke activiteiten. Ons ecosysteem raakt steeds kwetsbaarder door landbouw, stroperij en door het kappen van bossen. Biodiversiteit is wat het leven mooier maakt. Door de urbanisatie in de wereld, is veel de aanwezige biodiversiteit verloren gegaan. De diversiteit en rijkdom van de natuur is wat haar zo speciaal maakt, dit willen we natuurlijk zo behouden en waar dat kan verbetering inbrengen.

  Ledlichtdiscounter.nl samenwerking met EcoTree 3

  Wordt een boomeigenaar!
  Zonnepanalen plaatsen, overstappen naar LED verlichting, afval scheiden en recyclen doet (gelukkig!) bijna iedereen tegenwoordig. Bomen planten om een bijdrage te leveren aan het klimaat is nog een redelijk nieuw concept. Zowat de helft van alle wezens wonen in het bos. Biodiverse bossen spelen duidelijk een rol in het reguleren van het klimaat.

  Wilt u ook een steentje bijdragen aan het reduceren van de C0² uitstoot en bevorderen van biodiversiteit? Bij iedere order met een orderwaarde van €150,- of hoger, ontvangt u van ons één boom Cadeau. Nadat u uw order heeft geplaatst, ontvangt u van ons een vouchercode in uw postvak om door de bomen te bladeren op EcoTree en eentje te kiezen die bij u past. De boom mag u zelf uitkiezen. Het vermogen om CO² op te slaan verschilt van boom tot boom en zal afhankelijk zijn van leeftijd, klimaat en bodemsoort. Een Esdoorn, Wintereik of Rode eik? De keuze is geheel aan u!

  Heeft u interesse in het meebouwen aan een groene toekomst? Plaats nu een order van €150,- of hoger en ontvang meteen een voucher om uw eigen boom te planten!

  Laat een bericht achter

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking