Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK-Installatie" voor 15% korting op aansluitmateriaal Bekijk hier al ons aansluitmateriaal

  EK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK-Installatie" voor 15% korting op aansluitmateriaalEK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK-Installatie" voor 15% korting op aansluitmateriaalBekijk hier al ons aansluitmateriaal

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK-Installatie" voor 15% korting op aansluitmateriaalEK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK-Installatie" voor 15% korting op aansluitmateriaalBekijk hier al ons aansluitmateriaal

  Door Hiran Tawfik, 12 mei 2022

  Ledlichtdiscounter.nl is nu partners met EcoTree

  Ledlichtdiscounter.nl samenwerking met EcoTree

  We zijn verheugd om je te laten weten dat wij een samenwerking zijn aan gegaan met EcoTree. EcoTree is een greentech bedrijf waarbij biodiversiteit centraal staat. Ben je benieuwd hoe wij onze krachten zullen bundelen om een groene toekomst te creëren? Lees dan snel verder!

  Wij werken samen met EcoTree

  Ledlichtdiscounter.nl is nu partners met duurzaam bosbouwbedrijf EcoTree. De EcoTree medewerkers noemen zichzelf de Bosbouwers. Bij EcoTree planten zij bossen voor wildleven, CO²-opname en duurzaam hout. De bossen van EcoTree zijn in eigen beheer, worden duurzaam beheerd en doorlopend gecertificeerd door het PEFC: oftewel het grootste duurzaamheidskeurmerk ter wereld dat garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos en dat het desbetreffende bos in stand blijft.

  Wat betekent dit voor het milieu?

  Per maand versturen wij tussen de zesduizend en tienduizend pakketten naar onze klanten toe. Per honderd pakketten, planten wij één boom. Dit betekent dat wij maandelijks tussen de zestig en honderd bomen planten in een duurzaam beheerd bos. Door simpelweg een bestelling bij ons te plaatsen, help je ons om meer bomen te planten zodat wij samen kunnen bijdragen aan een beter klimaat. 

  Ledlichtdiscounter.nl samenwerking met EcoTree 2

  De natuur beschermen? Klimaatverandering tegengaan? Investeren in een groene toekomst?

  Ja, ja en JA! De bossen van EcoTree bieden een uitstekende plek voor diverse flora en fauna. De bomen die EcoTree plant zijn koolstofputten die bossen helpen behouden, biodiversiteit beschermen en de CO²-uitstoot reduceren.

  Biodiversiteit staat wereldwijd onder druk door menselijke activiteiten. Ons ecosysteem raakt steeds kwetsbaarder door landbouw, stroperij en door het kappen van bossen. Biodiversiteit is wat het leven mooier maakt. Door de urbanisatie in de wereld, is veel de aanwezige biodiversiteit verloren gegaan. De diversiteit en rijkdom van de natuur is wat haar zo speciaal maakt, dit willen we natuurlijk zo behouden en waar dat kan verbetering inbrengen.

  Ledlichtdiscounter.nl samenwerking met EcoTree 3

  Zonnepanelen plaatsen, overstappen naar LED verlichting, afval scheiden en recyclen doet (gelukkig!) bijna iedereen tegenwoordig. Bomen planten om een bijdrage te leveren aan het klimaat is nog een redelijk nieuw concept. Zowat de helft van alle wezens wonen in het bos. Biodiverse bossen spelen duidelijk een rol in het reguleren van het klimaat.

  Help jij ons om meer bomen te planten? 

  Bekijk hier ons assortiment duurzame LED lampen

  Laat een bericht achter

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking