Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Hiran Tawfik, 14 maart 2023

  Waar op letten bij Solar verlichting?

  Solar tuinverlichting is steeds meer in trek. Solar buitenverlichting zijn lampen die door de zon worden opgeladen. Niet alleen is deze buitenlamp die door zonne-energie wordt aangedreven beter voor het milieu, maar deze hoef je ook niet op het stroom aan te sluiten. 

  Hoe werkt een Solar lamp?

  Tuinverlichting op zonne-energie werkt eigenlijk heel simpel. Zodra de zon schijnt op de Solar lamp, wordt de inwendige batterij/accu die in het zonnepaneel zit opgeladen. Hoe meer zonlicht er overdag is, hoe sneller de batterij/accu wordt opgeladen en hoe langer de Solar lamp 's nachts zal branden. Wanneer een lamp helemaal is opgeladen, kan hij wel 6 tot 12 uur branden! Wanneer het avondlicht invalt, zul je de lamp zien oplichten. Dit wordt gedaan met een dag/nacht sensor. Deze sensor geeft een signaal aan de lamp wanneer het donker is, zodat de lamp zal schijnen.

  Waar plaats je een Solar lamp?

  Een Solar lamp werkt op zonne-energie, het is dus van belang dat deze voldoende zonlicht krijgt. Plaats de Solar lamp op een plek in de tuin of op het terras zodat deze volop in het zonlicht staat. Een zonnige plek is erg belangrijk, want als er overdag veel zon is, zal de lamp 's avonds langer schijnen! 

  Bekijk onze Solar verlichting

  Wij hebben verschillende buitenlampen die werken op zonne-energie. Deze lampen verschillen in soort en maat. Ben je overtuigd dat je een Solar lamp nodig hebt? Bekijk hier onze collectie aan Solar lampen! Wat past beter in jouw tuin? Een Solar schijnwerper of zal een wandlamp op zonne-energie toch geschikter zijn?

  Bekijk onze solar lampen

  Laat een bericht achter

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking