Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Luna Overhaart, 19 maart 2021

  WiFi LED verlichting

  De mogelijkheden van WiFi verlichting

  Op het moment zie je het steeds vaker voorbij komen, WiFi verlichting. WiFi verlichting is ideaal als sfeerverlichting in de woonkamer, badkamer of de slaapkamer. Wij hebben allerlei verschillende WiFi verlichting. hierbij kunt u denken aan LED lampen, LED spots, LED strips en LED inbouwspots. Wij hebben 2 verschillende WiFi verlichting CCT en RGB. Met CCT WiFi verlichting heeft u alleen keuze van 3000K tot 6500K wit licht. Hierbij kunt u dus kiezen hoe warm u de lichtkleur wilt hebben. RGB is de bekendste WiFi verlichting, hierbij kunt u tussen ruim 16 miljoen kleuren kiezen en natuurlijk ook standaard lichtkleuren. De WiFi verlichting kan bestuurd worden via uw smartphone hiervoor kunt u de gratis App ‘SpectrumSMART’ gebruiken. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op deze app.

   

  Lichtkleuren

  Licht is de sfeermaker in huis. Om u hierbij te helpen is er nu slimme WiFi verlichting waarmee u met 1 druk op de knop heel gemakkelijk de sfeer in huis verandert. WiFi verlichting is ontzettend makkelijk en kunt u perfect afstemmen op wat u aan doen bent. Met de WiFi lamp kunt u precies de juiste lichtsterkte, lichtkleur en kleurtemperatuur in huis bepalen om net die sfeer te creëren waar u naar opzoek bent. De WiFi lamp heeft nog een erg handige functie, de tijdsschakelaar. Hiermee kunt u dus van een afstand het licht aan en uit zetten of instellen wanneer het licht aan of uit moet.

                                       

  Fittingen

  Wij hebben allerlei verschillende WiFi lampen. U kunt hierbij denken aan, LED lampen, LED spots, LED strips en LED schijnwerpers etc. Wij hebben voor bijna alle fittingen een geschikte WiFi lamp voor u. Ook hebben wij waterdichte WiFi verlichting, ideaal om uw tuin te decoreren. Om de perfecte WiFi lamp te vinden kunt u eens kijkje nemen in ons assortiment.

   

  Hoe werkt de app?

  Bij aanschaf van een van onze WiFi lampen krijgt u er een handleiding mee. Het installeren van de App ‘SpectrumSMART’ is erg eenvoudig een volledig gratis. Het is de bedoeling dat u de lamp in de fitting draait en vervolgens de lichtknop 3x aan en uit zetten. Gaat het licht vervolgens knipperen? Dan is de lamp vindbaar voor uw smartphone. Na enkele secondes wachten zal de lamp in het beeld komen van uw smartphone. Als u deze selecteert is die na enkele seconden geïnstalleerd en kunt u de lichtkleur aanpassen. De WiFi lamp kan ook bediend worden met Alexa en Google Home indien u hier gebruik van maakt. Lukt het niet? Probeer het eerst nog een keer en anders kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

                                               

  Laat een bericht achter

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking