Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Luna Overhaart, 19 maart 2021

  WiFi LED verlichting

  Op het moment zie je het steeds vaker voorbij komen, WiFi verlichting. WiFi verlichting is ideaal als sfeerverlichting in de woonkamer, badkamer of de slaapkamer. Wij hebben allerlei verschillende WiFi verlichting. Hierbij kun je denken aan LED lampen, LED spots, LED strips en LED inbouwspots. Wij hebben 2 verschillende WiFi verlichting CCT en RGB. Met CCT WiFi verlichting heb je alleen keuze van 3000K tot 6500K wit licht. Hierbij kun je dus kiezen hoe warm je de lichtkleur wilt hebben. RGB is de bekendste WiFi verlichting, hierbij kun je tussen ruim 16 miljoen kleuren kiezen en natuurlijk ook standaard lichtkleuren. De WiFi verlichting kan bestuurd worden via jouw smartphone, hiervoor kun je de gratis App ‘SpectrumSMART’ gebruiken. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op deze app.

  Lichtkleuren

  Licht is de sfeermaker in huis. Om je hierbij te helpen is er nu slimme WiFi verlichting waarmee je met 1 druk op de knop heel gemakkelijk de sfeer in huis verandert. WiFi verlichting is ontzettend makkelijk en kun je perfect afstemmen op wat je aan doen bent. Met de WiFi lamp kun je precies de juiste lichtsterkte, lichtkleur en kleurtemperatuur in huis bepalen om net die sfeer te creëren waar je naar opzoek bent. De WiFi lamp heeft nog een erg handige functie, de tijdsschakelaar. Hiermee kun je dus van een afstand het licht aan en uit zetten of instellen wanneer het licht aan of uit moet.

                                       

  Fittingen

  Wij hebben allerlei verschillende WiFi lampen. je kun hierbij denken aan, LED lampen, LED spots, LED strips en LED schijnwerpers etc. Wij hebben voor bijna alle fittingen een geschikte WiFi lamp voor u. Ook hebben wij waterdichte WiFi verlichting, ideaal om jouw tuin te decoreren. Om de perfecte WiFi lamp te vinden kun je eens kijkje nemen in ons assortiment.

  Hoe werkt de app?

  Bij aanschaf van een van onze WiFi lampen krijgt je er een handleiding mee. Het installeren van de App ‘SpectrumSMART’ is erg eenvoudig een volledig gratis. Het is de bedoeling dat je de lamp in de fitting draait en vervolgens de lichtknop 3x aan en uit zetten. Gaat het licht vervolgens knipperen? Dan is de lamp vindbaar voor jouw smartphone. Na enkele secondes wachten zal de lamp in het beeld komen van je smartphone. Als je deze selecteert, is die na enkele seconden geïnstalleerd en kun je de lichtkleur aanpassen. De WiFi lamp kan ook bediend worden met Alexa en Google Home indien je hier gebruik van maakt. Lukt het niet? Probeer het eerst nog een keer en anders kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

                                               

  Reacties

  • Door Armando, 19 maart 2021

   Beste Johan,

   Bedankt voor uw bericht.

   Helaas is onze verlichting niet compatible met Apple Homekit. Wellicht dat wij dit in de toekomst gaan ondersteunen.

   Mocht u meer willen weten dan hor...

  • Door Johan Van Oostende, 19 maart 2021

   Beste,

   In hoeverre is jullie smart verlichting compatiebel met apple homekit?

   Vriendelijke groeten,

   Johan

  Laat een bericht achter

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking