Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Hiran Tawfik, 27 juni 2022

  Wij "Wecyclen" graag jouw gebruikte lampen

  Je kunt al jouw TL-buizen- spaar- en LED lampen bij ons inleveren. De ingeleverde e-waste sturen wij zelf op naar Wecycle, zo dragen we gezamenlijk ons steentje bij aan een betere milieu. Doe je ook mee?

  Wecycle

  Wat is Wecycle?

  Wecycle is een merk van stichting Organisatie Producentenverantwoordelijkheid E-waste Nederland en faciliteert in het inzamelen en recycling van e-waste in Nederland. Stichting OPEN geeft namens Nederlandse producenten van elektrische apparaten invulling aan de wettelijke producentenverantwoordelijkheid voor e-waste. Stichting OPEN wilt samen met haar partners binnen twee jaar de wettelijke inzameldoelstelling van 65% verzamelen en de e-wastesector meer circulair maken.

  De inzameling van e-waste is in de afgelopen jaren fors gestegen, wat natuurlijk erg mooi is om te zien. Er is al een enorme sprong gemaakt met de inzameling van elektrisch afval, daarbij is de kwaliteit van recycling ook verbeterd. Helaas is de wettelijke inzameldoelstelling van 65% toch niet behaald. Om tot een hogere inzameling te komen, is er duidelijk nog een forse inspanning nodig. Daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken.

  Wecycle maakt recyclen smart en bereikbaar met een netwerk van 13.000 inzamelpunten. Ledlichtdiscounter.nl is trots om hier onderdeel van te zijn. Heb je thuis of op kantoor oude en/of defecte TL-buizen, spaar- of LED lampen? Lever deze dan bij ons in!

  Wecycle 2

  Wat voor E-waste kan ik dan inleveren?

  E-waste omvat allerlei afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen. Wist je dat 90% van de bestaande materialen die gebruikt zijn in de e-waste, hergebruikt kan worden?

  Kleine apparaten die in een boodschappentas passen zoals huishoudelijke apparaten, IT apparaten en gereedschappen.
  Middelgrote apparaten zoals een strijkijzer en magnetron, dit zijn wat grotere apparaten die je zelf nog kunt dragen.
  Grote apparaten die je niet zelf zou kunnen dragen zoals koelkasten en wasmachines.
  TL-buizen, dit zijn alle energiezuinige lampen die groter zijn dan 60cm.
  Spaar- & LED lampen, dit zijn alle energiezuinige lampen die kleiner zijn dan 60cm.
  Batterijen, dit kunnen kleine en grote huis-, tuin- en keukenbatterijen zijn die door de opening van het inzamelmiddel passen, maar ook grotere batterijen zoals de accu van een boormachine. Deze kunnen dan ingeleverd worden bij de milieustraat.


  Zoals je waarschijnlijk al weet worden LED lampen gekenmerkt door de energiezuinigheid en de zeer lange levensduur. Het is onvermijdelijk dat een LED lamp ooit defect zal gaan, ook deze LED lampen kunnen en moeten gerecycled worden. Help ons mee om gebruikte lampen te recyclen. Lever deze in bij ons!

  Wecycle is een inleverpunt voor al jouw e-waste. Wij accepteren bij ons inleverpunt allerlei soorten apparaten. Heb je nog ergens oude LED lampen of ander apparatuur die voorbij hun vervaldatum zijn en niet langer werken? Dan ontvangen wij graag jouw producten op het onderstaande adres.

  Wecycle inleverpunt

  Ledlichtdiscounter.nl
  Koningsbeltweg 51
  1329 AE Almere

  Zien we je snel?

  Laat een bericht achter

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking