Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  WiFi LED plafondlamp 50cm diameter - 36W Regelbaar 2700K tot 6500K - Bediening met de App

  Productomschrijving

  CCT LED plafondlamp
  Deze LED plafondlamp beschikt over 2700K en 6500K LED chips. CCT staat voor correlated color temperature en geeft de Kelvin waarde als het ware aan. Dit is wit licht zoals warm wit en helder wit. Met deze LED plafonnière kan dus alle wit licht gecreëerd worden zoals warm wit 2700K en 3000K maar ook 4000K, 5000K of 6500K. Deze plafondlamp kan met de App traploos bedient worden. Deze LED plafondlamp beschikt over een geheugenfunctie. Indien er gebruik wordt gemaakt van een aan- uitschakelaar, dan onthoud deze plafondlamp de laatst gekozen lichtkleur. 

  Draadloze bediening 
  Deze WiFi LED plafonnière kan bediend worden door middel van een smartphone. Gebruik hiervoor de gratis App "SpectrumSMART". Met deze App zijn er oneindig veel mogelijkheden. Het koppelen is zeer eenvoudig via uw eigen WiFi netwerk. Door gebruik te maken van de "SpectrumSMART" app zijn er oneindig veel mogelijkheden om de lamp te kunnen bedienen bijv.:
  - Wit licht van 2700K tot 6500K
  - Dimmen van het licht 
  - Lampen groeperen om het tegelijk te bedienen of apart
  - Draadloze bediening aan/uitzetten
  - tijdschakelaar
  - Lampen aanzetten op afstand, zelfs als u in het buitenland bent
  - De App is gratis beschikbaar voor zowel Apple als Android toestellen. 

  Alexa en Google Home
  Door de open protocol van deze WiFI LED plafondlamp, kan deze LED plafonnière bedient worden met Alexa en Google Home. Hierdoor kunt u bijv. de lampen aan- en uitzetten met uw stem. Hiervoor is een Alexa of Google Home wel extra nodig. 

   

  - Werkt alleen met 2.4GHz internet verbinding

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  SP572362
  Type lamp
  LED plafonnière
  Fitting
  -
  Afmeting
  488 x 72 mm
  Dimbaar
  Ja

  Reviews

  4.9 / 5Gebaseerd op 6 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Hans op 23 November 2021
   Mooie grote, maar vooral platte plafondlamp. Goed regelbare lichtkleur en lichtsterkte met diverse apps en bv. Google home. Ook wandschakelaar blijft gewoon werken. Even uit- en weer inschakelen is voldoende.
  • 4 / 5
   Gepost door: Peter Maartense op 20 Mei 2021
   Mooie, met een app regelbare, ledlamp. Jammer dat de gebruiksaanwijzing summier en voornamelijk in het Pools is geschreven en gebruiks instructies uit de app moeten worden gehaald.
  • 5 / 5
   Gepost door: Richard P. op 12 Mei 2021
   Mooie aanwinst voor in onze woonkamer. Lamp is in het echt groter dan het op de foto voordoet. Geeft erg veel en fijn licht. Je kan het makkelijk met de App bedienen en ook met de schakelaar. Ben er ook achtergekomen dat het e...
   Mooie aanwinst voor in onze woonkamer. Lamp is in het echt groter dan het op de foto voordoet. Geeft erg veel en fijn licht. Je kan het makkelijk met de App bedienen en ook met de schakelaar. Ben er ook achtergekomen dat het een geheugenfunctie heeft.
  Schrijf een review

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking