Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK2024-buiten" voor 15% korting op alle buitenverlichting Bekijk hier alle buitenverlichting.

  EK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK2024-buiten" voor 15% korting op alle buitenverlichtingEK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK2024-buiten" voor 15% korting op alle buitenverlichtingBekijk hier alle buitenverlichting.

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK2024-buiten" voor 15% korting op alle buitenverlichtingEK-2024 DEALS: Gebruik de code "EK2024-buiten" voor 15% korting op alle buitenverlichtingBekijk hier alle buitenverlichting.

  Door Sander Niezen, 2 oktober 2023

  Herfsttrends van 2023

  Het is herfst en dat betekent dat we met zijn allen weer meer naar binnen gaan. Het kan dan best zijn dat je hier en daar wat wilt veranderen in je huis. Wij nemen je daarom ook graag mee in de herfsttrends van 2023 op het gebied van verlichting! Lees hieronder de top 3:

  1. Duurzaam wonen met LED-verlichting

  Duurzaam wonen wordt vaak gezien als een uitdaging waarbij je een grote investering moet doen of ingrijpende veranderingen in je levensstijl moet maken. Maar soms kunnen kleine veranderingen, zoals de overstap naar LED-verlichting, een groot verschil maken.

  LED-lampen verbruiken maar liefst 80-90% minder energie dan traditionele gloeilampen. Dit betekent dat je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook bijdraagt aan de reductie van de CO2-uitstoot. Bovendien hebben LED-lampen een veel langere levensduur, waardoor de noodzaak om regelmatig lampen te vervangen vermindert. Dat is zowel goed voor de planeet als voor je portemonnee!

  Wist je ook al dat LED verlichting nieuwe energielabels heeft? Dit betekent dat bijvoorbeeld een energielabel F lamp nog steeds net zo zuinig kan zijn als de oude A+ lamp. Lees er hier alles over in onze blog!

  Stap gemakkelijk over en/of breng wat meer sfeer in huis met onze filament lampen


  2. Thuiswerkplekken: Meer dan een trend

  Met de wereldwijde verschuiving naar flexibeler werken als gevolg van technologische ontwikkelingen en recente gebeurtenissen zoals de pandemie, zijn thuiswerkplekken snel een vast onderdeel geworden van veel huishoudens. Deze plekken vereisen speciale aandacht als het gaat om verlichting.

  Een goede verlichting is cruciaal voor de productiviteit en het welzijn. Het vermijdt oogvermoeidheid, verbetert de concentratie en kan zelfs het algehele welzijn verbeteren. Door te kiezen voor instelbare en gerichte LED-verlichting kan men de ideale werkplek creëren die zowel functioneel als energiezuinig is.

  3. De opkomst van Smart Verlichting

  Smart verlichting wint snel aan populariteit. Deze technologie stelt jou als gebruiker in staat om hun verlichting op afstand te bedienen, te dimmen en zelfs van kleur te veranderen met behulp van een smartphone, tablet of spraakgestuurde assistent zoals Alexa of Google.

  Dit betekent niet alleen een ongeëvenaard gemak, maar ook een potentieel voor nog grotere energiebesparingen. Stel je voor dat je nooit meer een kamer uitloopt en vergeet het licht uit te doen, omdat je het met één tik op je telefoon kunt regelen. Of stel routines in, zodat lichten automatisch dimmen of uitschakelen wanneer ze niet nodig zijn.

  Neem snel een kijkje in ons assortiment smart verlichting voor je thuiswerkplek of andere plekken in het huis!

  Conclusie

  De manier waarop we over verlichting denken en hoe we deze gebruiken, is aan het veranderen. Door duurzame keuzes te maken zoals LED-verlichting, onze thuiswerkplekken optimaal te verlichten en te profiteren van de mogelijkheden van smart verlichting, kunnen we onze huizen niet alleen efficiënter maken, maar ook comfortabeler en toekomstbestendig. De groene revolutie in wonen is hier, en het is verrassend eenvoudig om er deel van uit te maken.

  Laat een bericht achter

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking