Thuiswinkel.org
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Luna Overhaart, 30 december 2021

  LED verlichting voor scholen

  Led verlichting voor in scholen

  Led verlichting in scholen bied veel voordelen. Om te beginnen is Led verlichting erg zuinig en bespaard een school daar veel kosten mee. Buiten dat scholen er veel mee besparen heeft het ook invloed op de schoolprestaties van kinderen.

  Waarom led verlichting?

  Led verlichting is een heldere lichtopbrengst, en draagt daarbij mee aan het open karakter van onderwijs. Een ander groot voordeel is de bijdrage aan een hoge concentratie en een verlaagde vermoeidheid. Dit komt doordat Led ten opzichte van conventionele verlichting minder flikkert. Het geflikker zal je misschien niet gelijk op vallen met het bloten oog maar je hersenen hebben er wel degelijk last van. Het komt er dus op neer dat de verlichting op school invloed heeft op de schoolprestaties.

  Veel scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen kiezen ook voor Led verlichting omdat het energie erg zuinig is, en je dus een bijdrage levert aan het milieu. De gemiddelde Led lampen gaan over het algemeen zo’n 10 jaar langer mee. Hierdoor bespaar je niet alleen op je energiekosten maar ook op vervangingskosten en of onderhoud. Led verlichting is dus een duurzame investering die je binnen een no time weer terug heb verdient.

  Wat is de juiste led verlichting voor onze school?

  Een school heeft veel verschillende ruimtes, en daarvoor gebruik je niet allemaal dezelfde lampen. Als Ledlichtdiscounter hebben wij veel lampen die geschikt zijn voor in een school. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we hieronder een overzicht gemaakt.

  Juiste lichtkleur

  De meest efficiënte lichtkleur voor scholen is 4000K dit is namelijk helder wit licht, en zorgt voor de beste schoolprestaties.

  RuimteGeschikte LED verlichting
  Klaslokalen en kantoorLED panelen
  Gangen en traphallenLED wandarmatuur
  Aula's, kantines en algemene ruimtesLED spots en downlights
  Kleedkamers en fietsstallingWaterdichte LED armaturen
  GymzalenWaterdichte LED armaturen
  SchoolpleinLED breedstalers

  Laat een bericht achter

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking