LED verlichting voor scholen

Door:Luna - content creator
LED verlichting voor scholen

Led verlichting voor in scholen

Led verlichting in scholen bied veel voordelen. Om te beginnen is Led verlichting erg zuinig en bespaard een school daar veel kosten mee. Buiten dat scholen er veel mee besparen heeft het ook invloed op de schoolprestaties van kinderen.

Waarom led verlichting?

Led verlichting is een heldere lichtopbrengst, en draagt daarbij mee aan het open karakter van onderwijs. Een ander groot voordeel is de bijdrage aan een hoge concentratie en een verlaagde vermoeidheid. Dit komt doordat Led ten opzichte van conventionele verlichting minder flikkert. Het geflikker zal je misschien niet gelijk op vallen met het bloten oog maar je hersenen hebben er wel degelijk last van. Het komt er dus op neer dat de verlichting op school invloed heeft op de schoolprestaties.

Veel scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen kiezen ook voor Led verlichting omdat het energie erg zuinig is, en je dus een bijdrage levert aan het milieu. De gemiddelde Led lampen gaan over het algemeen zo’n 10 jaar langer mee. Hierdoor bespaar je niet alleen op je energiekosten maar ook op vervangingskosten en of onderhoud. Led verlichting is dus een duurzame investering die je binnen een no time weer terug heb verdient.

Wat is de juiste led verlichting voor onze school?

Een school heeft veel verschillende ruimtes, en daarvoor gebruik je niet allemaal dezelfde lampen. Als Ledlichtdiscounter hebben wij veel lampen die geschikt zijn voor in een school. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we hieronder een overzicht gemaakt.

Juiste lichtkleur

De meest efficiënte lichtkleur voor scholen is 4000K dit is namelijk helder wit licht, en zorgt voor de beste schoolprestaties.

Ruimte Geschikte LED verlichting
Klaslokalen en kantoor LED panelen
Gangen en traphallen LED wandarmatuur
Aula's, kantines en algemene ruimtes LED spots en downlights
Kleedkamers en fietsstalling Waterdichte LED armaturen
Gymzalen Waterdichte LED armaturen
Schoolplein LED breedstalers
Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter